Pentru pulpe am folosit un cuptor electric bulgaresc foarte bun care ma scoate intotdeauna din situatii in care am de facut cantitati asa de mari. Am pus pulpele intr-un lighean mare si le-am amestecat cu condimentele, apoi le-am pus in tava cuptorului, am pus ulei peste ele si le-am bagat la cuptor. Cand sunt gata sunt rumenite foarte frumos. In timp ce se faceau pulpele am preparat orezul. Am taiat ardeii capia in patratele mici, iar orezul l-am spalat in mai multe ape (nu este nevoie de ales pentru ca este foarte curat). Am pus orezul la prajit pana ce bobul a devenit sticlos, apoi am pus ardeiul si l-am prajit si pe el putin, dupa care am pus 3 parti si ceva (nu prea mult) de apa, 4 lingurite de secretul gustului, sare si l-am bagat la cuptor. Ardeiul ii va da un gust deosebit orezului.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise