-Se spala puiul,se aseaza in tava,se unge cu sare si oregano, prin interior si prin exterior.Apoi se toarna vin peste pui,ulei,se pune capac si se pune la cuptor la foc mare,sa se rumeneasca.
-Se toaca ceapa si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine aurie se toarna fasolea galbena,se adauga o canita mica de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand apa s-a evaporat,se opreste focul si se adauga usturoiul,facut mujdei,se amesteca usor si se pune un capac,sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
-Se coc gogosarii,se scot cotoarele,se spala bine,se lasa la scurs si se pun intr-un castron cu sare,ulei de masline si otet de mere,se amesteca usor si se obtine o salata,absolut delicioasa si foarte sanatoasa.
-Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise