Curatati morcovul si cepele. Puneti la calit in ulei ceapa tocata marunt, morcovul feliat si ardeiul gras taiat bucati mici. Lasati 3-4 minute la foc mic. Intre timp spalati puiul si taiati-l in doua sau in patru bucati.
Puneti intr-o cratita ce ati calit, asezati deasupra bucatile de pui, fasolea verde, ketchup, adaugati un litru de apa, foile de dafin si condimentati.
Dati la cuptor pentru ~40 minute la foc mediu spre mare (200-220 grade). Dupa ce scade si se rumeneste frumos este gata.
Este o mancare usoara, sanatoasa, usor de facut. Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise