Pui Jakob

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui grill sau prajit ,
  • 150 gr. bacon,
  • margarina sau unt pentru prajit,
  • 200 gr. ciuperci,
  • 250 ml. smantana,
  • 50 ml. chili sos sau ketchup,
  • 18 gr. faina,
  • 35 gr. alune

Mod de preparare

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau pulpe pe care le-am prajit ).Se taie baconul fasii si se prajeste la foc mediu.Se pune apoi pe hartie sa se scurga de ulei.Se topeste margarina sau untul si se prajesc ciupecile(eu am folosit ciuperci din conserva in loc de cele proaspete).Se amesteca smantana,sosul chilli (ketchup) si faina. Se rastoarna sosul obtinut peste pui. Baconul si ciupercile se pun printre compozitie.Se baga tava la cuptorul incins la 225 grade pentru 15-20 minute. Se presara deasupra alune pisate cand este aproape gata.Se serveste cu orez fiert sau cartofi natur si salata!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise