Spalam ardeii si pieptul de pui dezosat, ii taiem pe jumatate, scotem semintele apoi ii taiem cubulete, pieptul de pui, de asemenea, se taie cubulete micute. Vom curata usturoiul, il spalam si vom taia in 4 fiecare catel, il calim intr- un vas de yena (asa am folosit eu) cu cele 3 linguri de uleiul de masline. Dupa care adaugam ardeii si carnea condimentata cu curry, piper, sare, dam toata compozitia pentru cateva minute la cuptor pentru a se cali putin toate, dupa care vom adauga vinul si supa. Se da iar la cuptor, se lasa la fiert pana scade spre final cand se adauga foile de dafin, se acopera cu un capac cca 5 minute dupa care se scoate si se poate servi. Este minunat cu un pahar de vin alb alaturi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise