Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop absorbant, se introduc intr-o punga cu faina, sare si piper. Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pentru a se impregna cu faina si condimente.
Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga puiul si se rumeneste pe toate partile, circa 15-20 minute, apoi se scot bucatile pe o farfurie calda.
In grasimea ramasa se calesc la foc mic ardei curatati de cotoare si seminte, taiati rondele groase, si ceapa taiata felii mari pana se fragezesc si devin aurii. Se adauga usturoiul si costita afumata taiata bucatele, amestecand mereu.
Se aseaza din nou carne in cratita, se adauga supa, chili, cimbru si patrunjelul tocat si se pun la cuptor pentru 15-20 de minute. Se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise