Se mixeaza pesmetul,patrunjelul,parmezanul,sarea si piperul si se transfera intr-o farfurie adinca.
In alta farfurie se pune oul batut.
Se trec feliile de piept prin ou si apoi prin amestecul de pesmet si brinza(presind bine).
Se infierbinta uleiul si se prajesc feliile de piept ,pe fiecare parte cam 3 min.
Sosul:
Dupa ce se scoate carnea , in tava de prajit se toarna sucul de lamiie si putina apa si amestecind se tine la foc cam 1 min.
Se adauga mustarul,se mai amesteca,se ia de pe foc si se adauga untul.
Sosul se serveste alaturi de feliile de piept
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise