Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus care se framanta bine apoi se imparte in doua. O foaie pentru dedesubt si una pentru deasupra.
Legumele se calesc in putin unt si apoi se adauga lapte si faina si se amesteca bine pana se ingroasa. Carnea taiata fasii se da intr-un clocot in apa cu sare si piper, se scurge, se adauga putin marar si eventual boia de ardei si se amesteca cu legumele cu sos bechamel. Intr-un vas termorezistent se pune o foaie de aluat, se adauga amestecul de legume si carnea de pui, se presara putin cascaval ras se pune foaia de deasupra si se da la cuptor. Se coace cca. 35-40 min pana se rumeneste bine. Se lasa putin sa se raceasca inainte de a o servi. Se serveste cu smantana deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise