PUI IMPANAT LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pezmet 60 gr.de parmizan 3 linguri de patrunjel tocat 1 pui taiat in 8 bucati 2 linguri ulei de masline 25 cl. smantana 1/2 paprica
  • sare si pipie

Mod de preparare

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti puiul prin ulei.Intr-o farfurie puneti smantana in care adaugati puiul.Apoi il tavaliti prin pezmet pana se acopera bine.Tapetati o tava de cuptor cu unt si adaugati puiul.Presarati paprica si piperul si il da-ti la cuptor pe circa 45 de minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise