Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 linguri ulei de cocos
  • 1 lingura boia dulce afumata
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper mozaic
  • 1 pui intreg

Mod de preparare

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos.

Cu pasta obtinuta masam bine puiul si il lasam la odihnit minim o ora.

Se pune puiul in tava de copt, se acopera intai cu hartie de copt, apoi cu folie de aliminiu si se tine la cuptor la 180 C, o ora pentru o coacere inabusita.

Dupa o ora, se inlatura capacul din hartie de copt se mai lasa 10-15 minute la cuptor ca sa prinda crusta crocanta.

Se serveste puiul alaturi de o salata de sezon.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise