Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos.
Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos.
Cu pasta obtinuta masam bine puiul si il lasam la odihnit minim o ora.
Se pune puiul in tava de copt, se acopera intai cu hartie de copt, apoi cu folie de aliminiu si se tine la cuptor la 180 C, o ora pentru o coacere inabusita.
Dupa o ora, se inlatura capacul din hartie de copt se mai lasa 10-15 minute la cuptor ca sa prinda crusta crocanta.
Se serveste puiul alaturi de o salata de sezon.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise