Pui cu vin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin rosu de buna calitate
  • 2 linguri de miere de albine
  • 3 linguri de soia
  • 3 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura de vegeta
  • 2 linguri de ulei de uns tava si pulpele

Mod de preparare

Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore.

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o lingura de ulei, se aseaza pulpele si se toarna deasupra sosul de marinata. Se intorc din cind in cind. Dupa 40-50 de minute se ung pulpele cu o lingura de ulei si se pun la grill pentru 10 minute.

Se serveste cu cartofi la cuptor sau orez alb combinat cu stafide si nuci.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise