Pasul 1:
Taiem pieptul de pui in bucatele sau in fasii
Tocam cepa solzisori. Taiem fin usturoiul.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie inalta in care punem uleiul.
Adaugam pieptul de pui taiat. Amestecam si lasam la prajit timp de 4-5 minute, pana cand carnea devine aurie.
Pasul 3:
Punem ceapa.
Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam la calit timp de 2 minute.
Pasul 4:
Punem vinul, iar daca bucatile de piept de pui nu sunt pe jumatate in lichid, mai adaugam apa.
Dam focul tare pentru 30 de secunde, pentru a se elimina alcoolul din vin.
Pasul 5:
Dam focul incet, adaugam bulionul, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de lingurita de zahar.
Amestecam, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute.
Pasul 6:
Luam capacul, gustam de sare, piper si zahar si lasam preparatul sa fiarba descoperit inca 5 minute.
Inchidem aragazul.
Pasul 7:
Servim alaturi de cartofi natur sau piure de cartofi si paine de casa crocanta.
Reteta video completa o gasiti la:
http://www.youtube.com/watch?v=rA6Co_1MYFg
POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise