Pui cu vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceapa,1 tulpina de telina,1 morcov,foi de dafin-2,2 pahare de vin rosu,1 pahar de supa,1/2 pahar ulei,sare,piper;

Mod de preparare

Puiul se taie bucati, se pune intr-o tigaie la rumenit cu foile de dafin. Cand s-au rumenit se adauga morcovul, ceapa, telina tocate felii. Continuati cu rumenirea pana se coloreaza bine si acestea din urma.

Varsati vinul, continuati coacerea pana la evaporarea vinului. Adaugati supa, coaceti in cotinuare, la foc mic, fara a consuma tot sosul.

Scoateti carnea pe o farfurie, treceti toate legumele prin blender, va rezulta un sos mai gros cu care veti condimenta carnea. Serviti carnea pe farfurie, torni sosul deasupra si decorezi cu foi de dafin!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise