Am fugit cât am putut luna August de bucãtãrie...dar sotul fãrã "zamã" nu poate.
*Varza de Bruxelle (Brassica Olaracea) este bogatã in minerale, contine vitaminele A si B ambele importante pt. vedere si piele.
*Cum are putine calori este folositã in dietele de slãbire.
In bucãtãrie, se foloseste ca garniturã pt. carne, supe...
1)Taie puiul in bucãti, condimenteazã cu sare, piper, boia, ardeiul iute, cuisoare si vinul alb.
Se lasã la marinat cel putin 2 ore, eu am lãsat peste noapte.
2)Scurge puiul de marinatã si pãstreazã lichidul.
Prãjeste puiul in ulei de mãsline, adaugã ceapa si usturoiul tocat si lasã la dinstuit.
Adaugã rosiile tãiate in bucãti fãrã pielitã, si bulionul.
Mai lasã putin si toarnã lichidul de la marinatã.
3)Morcovii,rãdãcina si cartofii se taie cubulete si se pun in oalã, impreunã cu varza de Bruxelle.
Acoperã cu apã caldã si mai lasã 15 min. la fiert.
Serveste cu o salatã de rosii si salatã verde.
Eu am pus mai multã apã, ne place cu mai multã zeamã.
Poftã bunã!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise