Se spala pieptul de pui si se taie in fasii de aproximativ un cm grosime si 4-5 cm lungime.Celelalte ingrediente se amesteca intr-un bol. Daca este timp se poate tine puiul in aceasta marinada ceva timp, la rece.Daca nu, se trec fasiile de piept prin aceasta compozitie se pun in tigaie 1-2 linguri de ulei si se prajesc la foc iute pret de cateva minute pana incep sa se rumeneasa usor.Personal prefer aceasta varianta nu cea cu prajirea in mult ulei .
De data asta i-am pregatit si putin sos, facut rapid din:
-o lingurita rasa boia dulce,
-o lingura de mustar,
-sare,piper
-o lingurita seminte de susan,
-un varf de cutit faina,
toate amestecate, frecate bine in vreo 75 ml apa si clocotite de cateva ori la foc mic.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise