Pui cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un piept de pui fara piele si os,
  • -o lingurita boia dulce,
  • -2 lingurite seminte de susan,
  • -2 linguri otet balsamic sau zeama de lamaie,
  • -2 linguri de apa,
  • -sare,
  • -piper negru macinat,
  • -1-2 linguri ulei,

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se taie in fasii de aproximativ un cm grosime si 4-5 cm lungime.Celelalte ingrediente se amesteca intr-un bol. Daca este timp se poate tine puiul in aceasta marinada ceva timp, la rece.Daca nu, se trec fasiile de piept prin aceasta compozitie se pun in tigaie 1-2 linguri de ulei si se prajesc la foc iute pret de cateva minute pana incep sa se rumeneasa usor.Personal prefer aceasta varianta nu cea cu prajirea in mult ulei .

De data asta i-am pregatit si putin sos, facut rapid din:

-o lingurita rasa boia dulce,

-o lingura de mustar,

-sare,piper

-o lingurita seminte de susan,

-un varf de cutit faina,

toate amestecate, frecate bine in vreo 75 ml apa si clocotite de cateva ori la foc mic.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise