1)Taie puiul in bucãti mici si condimenteazã cu sare, piper, ierburi Provence(cimbru, oregano...)usturoiul si ceapa tocatã.
Acoperã cu vin si lasã 30 min.
2)Scurge bine puiul de lichid si pune-l la prãjit cu celelalte ingrediente in uleiul de mãsline.
Eu am folosit ulei de mãsline aromat, cu cimbru de câmp,usturoi si ardei iute.
3)Adaugã rosiile tãiate in bucãti si lasã mai câteva min.
Toarnã lichidul de la marinatã, si lasã la foc mic cca. 20 min.
3)Pt. spaghete:
Pune apa caldã intr-o oalã, când incepe sã fiarbã adaugã spaghetele.
Fierte se scurg bine, se condimenteazã si se amestecã cu putin ulei de mãsline.
Se servesc cu sos picant piri piri sau sweet chili si busuioc sau coriandru tocat.
Este o mâncare traditionalã portughezã,se face aproape sãptãmânal la restaurantele tip cantinã.
Poftã bunã!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise