Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc .
Cartofii noi se curata,se spala si se fierb intregi in apa rece cu un praf de sare si putin busuioc.
Intr-o cratita se toarna sucul de rosii, ceapa, usturoiul tocate cat mai marunt,se adauga mierea de albine,foile de dafin,vinul,condimentele,putin ulei de masline si se lasa sa fiarba.Cand a inceput sa fiarba sosul ,se adauga bucatile de carne,cartofii noi fierti intregi,iar dupa gust se mai adauga pasta de tomate si putina apa fiarta.Se acopera vasul si se mai lasa cateva minute sa fiarba la foc mic pana se obtine consistenta dorita pentru sos.
Daca va place sosul mai consistent ,puteti folosi pentru ingrosatul sosului 1-2 linguri digesta praf in loc de faina.
Dupa ce se opreste focul se presara patrunjel verde tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise