PUI CU SOS DE ROSII

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g piept de pui dezosat
  • 200ml ulei
  • 500ml suc de rosii
  • 6 rosii
  • 3 cepe
  • ienibahar macinat
  • cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in fasii si se inabusa cu 150ml ulei si putina apa. Ceapa se toaca marunt si se adauga la inabusit pana devine transparenta dupa care se adauga sucul de rosii si apa pana se acopera carnea. Se condimenteaza cu 1/4 ;ingurita de ienibahar macinat, cimbru, piper si se lasa sa fiarba la foc moderat 20 minute amestecand din cand in cand. Din cele 6 rosii, uleiul ramas si sare se pregateste o salata care se serveste alaturi de mancare.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise