Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante.
Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin.
Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam pana ceapa incepe sa se inmoaie, dupa care punem garam masala si omogenizam.
Adaugam vinul si sucul de rosii si lasam sa se evapore alcoolul, urmand apoi laptele de cocos si cateva linguri de apa.
Lasam la foc mediu cca 20 de minute, amestecand ocazional.
Se serveste cu orez alb si frunzulite de coriandru proaspat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise