1.Se curata si se toaca ceapa.
2.Se curata merele ,li se scoate casa semintelor si se taie in sferturi.
3.Intr-o tigaie antiadeziva,cu peretii inalti,se pune la topit margarina si se frig bucatile de carne ,condimentate in prealabil cu condimente pentru carne de pui ,pe toate partile.Se pudreaza cu zaharul praf, se adauga ceapa tocata,sare ,daca este nevoie, piper si 1/2 pahar de apa.Se acopera tigaia si se lasa 10 minute, la foc mic.
4.Se spala smochinele si se taie in doua.Se pudreaza smochinele si merele cu scortisoara si se pun in tigaie.Se acopera tigaia si se continua fierberea inca 10 minute, pe foc mic.
5.Preparatul se serveste cu cartofi piure, orez fiert sau taietei lati.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise