Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si ciupercile si se calesc incet impreuna pana scade apa care se lasa din pieptul de pui, se dau la o parte si cand compozitia sa racorit un pic se adauga smantana si se amesteca usor.
Se fierb cei patru cartofi in coaja , se curata si se taie cubulete.
Se rade cascavalul si 3/4 din cantitate se amesteca cu cartofii si cu compozitia din pui si ciuperci, amestecul obtinut se aseaza intrun vas uns cu ulei se uniformizeaza si se presara deasupra cascavalul ramas , se baga la cuptorul incins timp de 30 minute
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise