Speli puiul si-l portionezi .O portie bucovineana generoasa.
In untul fierbine,rumenesti puiul,pana se face auriu,dupa care stingi cu apa,acoperi si-l lasi asa,sa mocneasca la foc mic pana este pe jumatate facut.
Intre timp ,toci marunt mararul si desfaci smantana in putina apa.Acum e momentul sa ridici capacul.Intai adaugi smanatana,apoi sare dupa gust,dupa care dai cratita la cuptor,la foc mic,vreo 20-30 min
Dupa ce scoti puiul smantanit din cuptor,adaugi mararul tocat si amesteci putinel,fara sa deranjezi lucrarea din cratita prea tare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise