Pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 copanele de pui sau aripi
  • 1 ceapa
  • 500 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • marar

Mod de preparare

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin ulei si 2 linguri de apa ca sa nu se usuce prea tare.

In timp ce se prajeste carnea,se amesteca cele 3 linguri de faina cu putina apa rece,sare si smantana.

Ceapa se curata,se taie marunt si ce caleste in ulei si 2 linguri de apa.

Cand sa inmuiat ceapa se adauga faina diluata cu apa si smanatana si se amesteca continuu sa nu se prinda.

Se fierbe 5 minute dupa care se adauga copanele prajite,se amesteca continuu si se mai lasa 5 minute.

Se sareaza,se pipereaza si se adauga mararul tocat marunt.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise