Pulpele și pieptul de pui le-am spălat și le-am șters cu un prosop curat, le-am piperat, apoi am presărat puțină făină peste ele.
Uleiul de măsline se încălzește într-o tigaie antiaderentă, în care se călesc bucățile de pui până se rumenesc. Am presărat câteva frunze de rozmarin, apoi le-am scos pe o farfurie și se păstrază la cald.
În același ulei am călit cepele, usturoiul și ardeii tăiați mărunt până se înmoaie, apoi am adăugat vinul, roșiile tocat, bulionul și le-am lăsat să fiarbă câteva minute. Între timp bucățile de pui le-am așezat într-un vas ceramic, peste care am turnat sosul de legume și l-am dat la cuptor pentru aproximativ o oră, până carnea de pui devine fragedă.
La final am adăugat măslinele și restul de rozmarin. Cred că nu mai este nevoie să vă descriu ce mâncare delicioasă a ieșit, numai bună pentru o cină alături de un pahar de vin.
Să aveți poftă bună!
Mai multe retete gustoase gasiti pe blogul Pur si simplu papa bun.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise