Pulpele de pui se spală şi se zvantă pe prosoape de hârtie. Trecem pulpele printr-un amestec de condimente, şi anume cimbru, boia dulce de ardei , mărar, sare, piper după gust ,apoi se lasă la rece câteva minute pentru a absorbi condimentele.
Punem câteva linguri de făină într-o pungă de plastic, adăugăm bucăţile de carne, închidem punga ermetic sau ţinem cu mâna de capătul pungii agitând punga până se acoperă pulpele cu făină. Scoatem pulpele din pungă şi îndepărtăm surplusul de făină.
Aşezăm pulpele în tigaia dry cooker în care am încălzit în prealabil uleiul şi untul şi le rumenim pe ambele părţi.
Roşiile se spală , se decojesc şi se vor tăia în bucăti mai mari (2 sau 4 bucăţi în funcţie de mărimea roşiei).
Usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă în felii sau cubuleţe...
Într-o crăticioară punem roşiile să fiarbă timp de 10-15 minute, se adaugă pasta de tomate, mierea de albine, usturoiul, foile de dafin ,vinul ,supa sau apă caldă pentru obţinerea consistenţei dorite, se condimentează , se sărează după gust (sare, piper proaspăt măcinat, piper boabe, mărar, boia de ardei dulce), se adaugă pulpele şi sosul din tigaie şi se mai fierb câteva minute împreună.
Dacă nu aveţi timp să faceţi mămăliguţă , pâinea prăjită este binevenită...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise