PUI CU ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 rosii mari carnoase
  • -2 cepe
  • -7 linguri de ulei
  • -piper, sare
  • -1 lingura de boia
  • -1 lingura se mustar
  • -2 jumatati de pui

Mod de preparare

1. Rosii se oparase, se decojesc si se taie cubulete. Cepele se curata, se toaca si se calesc in ulei. Se adauga rosiile , mirodenile si mustarul. Se lasa sa fiarba 15 minute.

2. Carnea spalata se unge cusosul otinut mai sus. Se frige la grata timp de 30 minute.

Se serveste fierbinte cu cartofi natur sau piuree.

Enjoy!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise