PUI CU ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 rosii mari carnoase
  • -2 cepe
  • -7 linguri de ulei
  • -piper, sare
  • -1 lingura de boia
  • -1 lingura se mustar
  • -2 jumatati de pui

Mod de preparare

1. Rosii se oparase, se decojesc si se taie cubulete. Cepele se curata, se toaca si se calesc in ulei. Se adauga rosiile , mirodenile si mustarul. Se lasa sa fiarba 15 minute.

2. Carnea spalata se unge cusosul otinut mai sus. Se frige la grata timp de 30 minute.

Se serveste fierbinte cu cartofi natur sau piuree.

Enjoy!

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise