Se marineaza cuburile de piept de pui cu usturoi si piper in putin ulei de masline cca 12 ore inainte de preparare (de seara pâna a doua zi).
Se pune orezul la fiert intr-o oala, cu apa si un cub de Knorr legume.
Intr-o tigaie mai inalta se rumeneste puiul fara a mai adauga grasime; se adauga rosiile uscate din borcan (gasiti in magazin)cu uleiul lor, amestecând cu o lingura in continuu, la foc iute. Se adauga smântâna, putina sare si piper ptr gust, se ia de pe foc si se adauga roquetta proaspata. acoperiti tigaia imediat si lasati 2-3 minute inainte de servire.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise