Pui cu plante aromatice si lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui, dezosate fara piele, taiate in fasii subtiri
  • 1 lingurite boia de ardei dulce (cine prefera picant foloseste iute)
  • 2 lingurite plante aromatice provensale (cimbru, oregano, patrunjel)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu taiat felii subtiri
  • 1 legatura ceapa verde, taiata rondele
  • sucul de le o lamaie mai mica
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura corandru proaspat tocat
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Fasiile de pui se pudreaza cu sare si piper, si cu plantele aromatice (si cine prefera mai picant poate pune si boia iute de ardei).

Se incinge uleiul intr-o tigaie mai mare in care se adauga puiul si se rumeneste la foc iute pe toate partile, timp de 2-3 minute. Se adauga ardeiul taiat si rondelele de ceapa verde si se frig si ele 2 minute. Se adauga sucul de lamaie si sosul de soia si se fierbe 2-3 minute, pana scade usor, si amestecati continuu. Se serveste puiul pe un pat de taitei de orez si presarati coriandru proaspat tocat si fasii subtiri din firul de ceapa verde.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise