Puiul se taie bucati,se sareaza si se inabusa in 25g unt pana se rumeneste.Se scoate pe o farfurie.Ceapa se adauga in restul de unt si se inabusa pana se inmoaie.Peste ea se adauga vin,verdeturile taiate fin,zeama de lamaie si restul de unt;se da intr-un clocot.Se formeaza un sos ce se pune peste bucatile de pui.Se serveste cu piure de vinete preparat astfel:se inabusa in 1/2 din unt vinetele curatate de coaja si taiate felii,impreuna cu cartofii pregatiti la fel.Se toarna zeama de carne,sare,piper si se fierbe la foc potrivit pana se inmoaie legumele.Amestecul se da prin sita si se pune restul de unt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise