Cartofii se taie cam de 2 cm si se prajesc in uleiul incins la 170 gradeC pentru 2-3 min(se scoate pe un servet de hartie).Dupa ce s-au scos cartofii, se adauga in acelasi ulei incins ciupercile si fasolea pastai tot pentru 2-3 min.Intre timp se pregateste sosul cu ingredientele de mai sus. Carnea de pui se taie bucati potrivite apoi se da prin amidon si oul batut.Intr-o tigaie se adauga putin ulei si se prajeste puiul pe ambele parti.Dupa ce s-a prajit bine carnea de pui se adauga legumele care au fost prajite in ulei,prazul si ghimbirul,iar la sfarsit sosul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise