Puneti 1 l de apa intr-o cratita si lasati-o pe foc sa dea in clocot. Curatati ceapa, taiati-o rondele si introduceti-o in apa clocotita impreuna cu bucatile de pui si putina sare. Acoperiti cratita cu un capac si lasati carnea sa fiarba incet 40 de minute.
Cand carnea este fiarta, incingeti grill-ul din cuptor, amestecati mierea cu scortisoara si cu putin piper si ungeti cu amestecul astfel obtinut bucatile de pui, dupa ce ati indepartat pielita. Asezati-le apoi intr-o tava, dati-le la cuptor, sub gril, si lasati-le sa se rumeneasca circa 3 minute pe fiecare parte.
Scoateti bucatile de pui pe un platou, puneti in tava zeama de lamaie, amestecati-o cu sosul de carne (cu o spatula) si turnati-o peste carne. Serviti puiul astfel preparat cu o garnitura de varza taiata fasii si fiarta in aburi, asezonata simplu cu unt sarat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise