Pui cu miere si portocale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pui
  • - condimente pentru pui
  • - o portocala
  • - miere
  • - morcov, conopida
  • - orez
  • - delicat
  • - margarina
  • - unt
  • - bulion

Mod de preparare

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se cresteaza in doua parti si se pun feliile de portocale in acele crestaturi.

2.Portocala se curata foarte bine, inclusiv de acea albeata, pentru a nu fi puiul amar.

3.Se pune puiul intr-o tava unsa cu margarina.

4.Se tine la cuptor timp de o ora, o ora si ceva.Dupa o ora scoateti tava si intoarceti puiul si pe cealalta parte.

5.Orezul se fierbe impreuna cu 2 linguri de delicat.

6.Conopida si morcovul tocate marunt,se pun in tigaia in care in prealabil am pus 3-4 cubulete de unt, lasam sa se topeasca untul,punem legumele si le calim impreuna cu o lingurita de bulion si cu delicat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise