Pui cu mere

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg mere
  • 5 pulpe de pui
  • 70 g unt
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita zahar brut

Mod de preparare

Se unge un vas mai mare de yenna cu unt si se asaza jumatate din cantitatea de mere curatate de coaja si de samburi, taiate felii. Peste acestea se asaza pulpele de pui, se condimenteaza cu sare si piper, unse cu putin unt, apoi se acopera cu restul de mere taiate felii. Deasupra, se pun din nou bucatele de unt, se presara zaharul si se acopera vasul cu folie de aluminiu, se dau la cuptorul incins la 200 g C si se coc timp de 30-35 de minute.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise