Se spala si se parlesc bine pulpele de pui si se aseaza intr-o tava. Intr-un castron mai mic se pune ulei (o lingura pt fiecare pulpa), se adauga sarea, piperul, boiaua si se amesteca bine. Cu o pensula se unge fiecare pulpa in parte pe amandoua partile.
Se iau merele, se spala, se taie pe din patru (cate unul pt fiecare pulpa) si se aseaza in tava printre pulpe. Peste ele se presara putin zahar si se baga la cuptor la 170 grade timp de o ora! Dupa o ora se scoate tava din cuptor, se stropesc pulpele si merele cu vin alb, dupa care se baga din nou la cuptor 20 min la 200 grade!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise