Pui cu mamaliga la coptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg mamaliga rece
  • 50 gr cascaval
  • 300 gr piept de pui
  • 4 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 oua
  • 50 gr bacon
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 20 gr unt

Mod de preparare

Mamaliga rece se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu unt.Pieptul de pui se desoseaza daca este nevoie, se taie fasii lungi si se aseaza in tava peste mamaliga.Peste piept se rade cascavalul,se pune usturoiul pisat,baconul taiat subtire si rosiile taiate in jumatate sau in 4.

Se toarna uleiul de masline,ouale batute,sare,piper si patrunjelul taiat marunt.

Se da la cuptor timp de 25 30 min.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise