Pui cu lapte de cocos.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 250g.carne de pui, fiarta,
  • 1 galbenus de ou,
  • 6 fire de busuioc,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • 2 rosii,
  • 500ml. supa de pui,
  • 250ml. lapte de cocos(nu dulce),
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 lingurita piper rosu,
  • sare,
  • piper negru macinat,
  • nuca de cocos , rasa;

Mod de preparare

1.Se mixeaza carnea de pui sau se da prin masina de tocat carne,apoi se adauga galbenusul de ou,frunzele de busuioc, tocate(se lasa cateva frunze pentru ornat).Se sareaza si se pipereaza .

2.Din amestecul de mai sus ,se fac chiftelute.Se fierb pe aburi, 10 minute.

3.Intr-o cratita, se amesteca sucul de lamaie,supa de pui, laptele de cocos,rosiile fara pielite si taiate cubulete,cateii de usturoi zdrobiti,boabele de piper rosu , zdrobite si sare.Se lasa sa fiarba , la foc moderat,10 minute.

4.Se repartizeaza chiftelutele pe 4 farfurii.Se acopera cu sos, peste care se presara nuca de cocos si busuioc.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise