Pui cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 catel de usturoi,
  • 250 gr. iaurt,
  • 1 lingura de bulion,
  • 2 linguri de untdelemn,
  • sare,
  • piper,
  • un varf de cutit de paprica dulce,
  • 1 legatura de menta,
  • 2 copane de pui.
  • Pentru sos: 250 gr. iaurt,
  • 1 lingura de suc de lamaie,
  • 1/2 legatura de menta.

Mod de preparare

Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu iaurtul, bulionul, untdelemnul, condimentele si jumatate din legatura de menta tocata. Se toarna peste copanele crude si se lasa sa se marineze o ora.

Se scot bucatile de pui din marinata si se prajesc in cratita cu ulei, sare si putina apa, pana ce se rumenesc. Pentru sos: se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, sarea, piperul si restul de menta tocata. Se serveste alaturi de pui. Timp de preparare: 35 de minute (fara timpul de marinat).

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise