1. Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza.
2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge, adaugam feliile de gutui pe rand si le rumenim.
Se scot intr-un vas termorezistent.
3. In uleiul ramas rumenim si bucatele de pui si le asezam peste gutui.
4. Se adauga sare si putin piper.
5. Separat se caramelizeaza zaharul avand grija sa nu il ardem. Oprim focul il lasam putin sa se racoreasa, iar apoi adaugam apa. Se da drumul iar la foc pana se topeste tot zaharul caramelizat.
6. Se adauga peste pui si gutui si se introduce la cuptor pentru 1 ora.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise