Pui cu gogosari si rozmarin

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui,
  • 2 lingurite boia,
  • 1 lingurita rozmarin pisat,
  • 500 g rosii,
  • 1 catel de usturoi,
  • 3 gogosari,
  • 1/8 l vin rosu,
  • 3 linguri untdelemn,
  • 1/8 l apa,
  • 4 linguri smantana subtire,
  • 1 lingurita de Vegeta + apa,
  • sare.

Mod de preparare

1. Se freaca bine pulpele de pui cu putina sare, boia si rozmarinul pisat si se prajesc in doua linguri de untdelemn, pana ce se rumenesc frumos. Se adauga rosiile taiate bucatele, catelul de usturoi curatat si zdrobit, vinul rosu si se lasa sa fiarba incet, circa 20 de minute. 2. Separat, se calesc gogosarii taiati cubulete, intr-o lingura de ulei bine incins, se sting cu apa si se mai lasa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic. 3. Se adauga smantana si zeama de Vegeta, se amesteca si se lasa sa mai dea un singur clocot.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise