Puiul se curata bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute. Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas de jenna, si gogosarii murati se taie in bucati. Peste puiul asezat in vasul de yenna se toarna putina supa de asemenea vasul in care s-a prajit puiul se "degreseaza" cred ca asa ii spune pentru ca cel mai bun gust ramine acolo pe vas. Eu am turnat putin vin alb demisec in el si imediat toate bucatelele ce s-au lipt de vas, s-au dizolvat si am turnat continutul peste carnea de pui. Se lasa la cuptor cam o ora (sau pana ce carnea este foarte frageda). Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise