pui cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • boia de ardei
  • rosii
  • fasole verde
  • marar verde
  • piper
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Bucatile de pui si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa; cand sunt gata , carnea se scoate separat,se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, sare, piper, boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta, continuand fierberea 20 min. Sosul format se paseaza peste carne , se adauga fasolea verde , rosiile , usturoiul si se mai fierb 10-15 min.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise