PUI CU DOVLECEI

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui;
  • 2 dovlecei;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 2 linguri faina;
  • 1 legatura marar;
  • 150 grame smantana;
  • 100 ml ulei masline;
  • sare,piper,boia ardei .

Mod de preparare

Carnea se spala si se usuca intr-un servet de bucatarie, se taie bucati si se pune la prajit;

Dupa ce se rumeneste bine,se scoate pe un servet absorbant ;

In tigaia in care s-a prajit carnea,se pune faina si ceapa tocata marunt, se lasa cateva minute la calit,dupa care se stinge cu un pahar cu apa, lasandu-se la fiert cca 30 minute;

Acest sos se trece prin sita si se toarna in cratita in care s-a adaugat si carnea;

Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie cuburi,se adauga in cratita cu carnea,se adauga verdeata tocata,smantana,sare,piper,boia si se da la cuptor, la foc mediu,pentru cca 20 minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise