Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 ciocanele
  • smantana
  • 2 lingurite de faina
  • ciuperci
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare piper
  • usturoi
  • patrunjel

Mod de preparare

Intr- tigaie punem 2 ligurite de ulei, adaugam ciocanele condimentate si le lasam sa se prajeasca. Intr-o oala punem ciupercile la fiert. Calim ceapa in putin unt, adaugam ciupercile fierte si scurse de apa, usturoi si ciocanele prajite. Le mai lasam circa 5 min sa se caleasca dupa care adaugam o cana de apa . La final amestecam smantana cu 2 lingurite de faina si o adaugam in cratita, si o lasam sa mai fiarba 5 min. Condimentam dupa gust cu sare si piper. La final adaugam patrunjel. Se poate servi cu cartofi natur.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise