Puiul se taie bucati si se prajeste in unt. Carnea se sareaza usor inainte de a se praji. Separat se curata ciupercile, se spala si se taie felii. Ciupercile se pun in untul ramas de la pui si se calesc la foc mic 20 min. Cand s-au inmuiat bine, se adauga o cana de supa de carne si se continua fierberea. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Bucatile de pui se acopera cu un pahar de vin alb si se lasa pe foc mic 15 min. Se asaza carnea cu sosul de vin pe un platou, se inconjoara cu ciuperci si se presara cu verdeata tocata marunt. Se serveste imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise