Pui cu ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 2 ling ulei
  • 8 cepe
  • 150 ml vin alb
  • 3 linguri mustar
  • 150 ml smantana
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Prajim pulpele pana se rumenesc. Scoatem pulpele iar in uleiul din tava punem ceapa la calit, dupa care adaugam pulpele, vinul, sarea si piperul si le lasam la fiert 10-15 min. Adaugam mustarul si smantana si presaram cu patrunjel.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise