Pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe,
  • 1kg de cartofi,
  • 500 g smintina,
  • 4 catei de usturoi,
  • 150g cascaval,
  • o lingura de faina si sare

Mod de preparare

Punem pulpele intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi punem cartofi deasupra pulpelor. Le dam la cuptor pentru 40 de minute,dupa care le scoatem si turnam sosul de smintina (amestecam 350g smintina cu usturoiul pisat,cascavalul ras, faina si sare dupa gust) si mai dam pentru inca 15 minute la cuptor, dupa care o scoatem si turnam restul de smintina peste friptura si o servim calda. Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise