Pui cu banane(Tanzania)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 100 grame de bacon
  • 2 banane
  • 2 linguri de unt
  • sare si boia iute

Mod de preparare

Pulpele pregatite,se cresteaza adanc,se condimenteaza.

Se prajesc in unt pe ambele parti,si se scot din tigaie.

Baconul se taie in felii foarte subtiri si se rumeneste in aceeasi tigaie,se scoate si se pun bananele taiate in patru.

Se rumenesc si acestea.

Pulpele se asaza pe un platou sau farfurie calda,peste ele se asaza baconul si bananele prajite,peste care se presoara patrunjel.

Garnitura recomandata:cartofi chips.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise