Se calesc in wok intr-o lingura de ulei de masline bucatelele de piept de pui pana iau culoarea alba.
Se adauga apoi condimentele si se mai caleste un minut apoi adaugam bambusul, o lingura de sos de soya, ghimbirul, pasta de ardei. Adaugam apoi o canita de apa si lasam sa clocoteasca 8-10 minute.
Cu 2-3 minute inainte de a fi gata adaugam ardeiul rosu taiat feliute si mai condimentam daca este cazul dupa gust. La sfarsit mai adaugam amidonul amestecat cu putina apa rece sau daca aveti maizena punem direct maizena fara apa. Se serveste cald cu orez fiert sau cu paste de orez, eu am mai facut de aceasta data si pui cu legume chinezesti .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise