Pui cu ardei ,morcov şi ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri piept de pui
  • 1 ardei mare roşu
  • 1 morcov
  • ghimbir ras
  • sare,piper,boia
  • câţiva căţei de usturoi
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează,se piperează,se amestecă cu 2 căţei de usturoi tocaţi şi puţin ulei de măsline şi se lasă la frigider 1 oră sau chiar peste noapte.

Ardeiul se taie fâşii lunguieţe,morcovul se rade.

Se încinge tigaia,se adaugă apoi uleiul în care se călesc uşor(2 min.) morcovul ras şi apoi ardeiul.Se adaugă pieptul de pui,se rade ghimbirul şi se lasă la foc mediu amestecând din când în când.

Se pune puţină apă şi usturoiul tocat.Se lasă să fiarbă cca.15 min.,până carnea este bine făcută.

L-am servit alături de piure de cartofi şi salată de sfeclă roşie.Merge repede şi este un deliciu.

Am pregătit şi orez cu legume pentru amatori,aşa că...este pe alese.

Bon appetit!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise