Se spala cartofii,se taie pai mai grosi si se prajesc.
Intr-o cratita punem puiul ,rosiile,ardeiul gras,usturoiul si ghimbirul.(nu se pune ulei inca)
Se prajesc pe foc mare pana ce apa de la pui s-a evaporat.Se adauga sarea,boiaua,turmericul si piperul.Se amesteca o data sau de 2 ori.Se pune uleiul.Dupa 1-2 minute se adauga cartofii prajiti.Se gateste pana ce puiul este facut.Se adauga iaurtul,ketchup-ul si ardeiul iute.Se amesteca 1 data sau de 2 ori.Se opreste focul si se adauga garam masala.
Se orneaza cu coriandru verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise